Filth! Scum! By-products of dirt and vileness! Half-breeds, mutants, freaks, begone from this place!

HBP nominert til årets bok

Leserne har nominert årets beste bøker hos Dagbladet, og nå er det opp til dere å bestemme hvorvidt Harry Potter og halvblodsprinsen skal vinne i klassen ‘Beste roman’, ‘Beste krim’ og/eller ‘Beste barnebok’.

Stem i vei her!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Gressli sier:

  La Harry potter vinne beste roman og beste krim – men stem på Birger bilberger og burgermysteriet som beste barnebok!

 • MsJoplin sier:

  Har du i det hele tatt lest boka, forresten? Jeg ser den på jobben sånn dann og vann, kanskje man burde lese den snart..

 • Gressli sier:

  Selvsagt. En av mine gode venner har skrevet den – jeg har den liggende ved PC’en så jeg kan lese i den så ofte jeg ønsker.

 • MsJoplin sier:

  Jepp, vet at du kjenner forfatteren. Var derfor jeg lurte på om du hadde lest den (og at den er bra) eller bare ville få ham til å vinne ;) Irriterer meg over at det ikke er større utvalg blant barnebøkene, jeg kan sikkert nevne 10 andre barnebøker som er bedre enn de der (selv om Jon Demon har GENIALE illustrasjoner).

 • Gressli sier:

  Som har kommet i år?
  Bra =)
  Da er det ikke helt dødt på den fronten, da….


Legg igjen en kommentar

Valgfritt