After all this time? Always.

Kom hjem til jul

Bulgarske Stanislav Ianevski, nå verdenskjent som Durmstrang-forkjemper Viktor Krum, dro til hjemlandet for å feire jul. Han har lenge studert i London (det var slik han fikk rollen i Goblet), og fikk mye oppmerksomhen da han i går ble ‘oppdaget’ på en bar i Bulgarias hovedstad, Sofia.

I løpet av kort tid hadde flere samlet seg for å få et glimt av stjernen, det viste seg at Stan hadde havnet midt i Sofia News Agencys julebord. De kunne med glede fortelle den unge skuespilleren at han hadde blitt kåret til årets underholdningspersonlighet på deres hjemmesider. Mange fans hadde gitt sin stemme til Stan, noe som gav ham et forsprang på hele 520 stemmer.

Stan (og manageren hans) var lykkelig over å ha vunnet, men forflyttet seg snart til en ny bar. Et bilde fra hendelsen er også tilgjengelig.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt