Filth! Scum! By-products of dirt and vileness! Half-breeds, mutants, freaks, begone from this place!

Cedrics bortgang på topp ti-lista

Entertainment Weekly har tildelt Cedric Diggorys bortgang i Goblet of Fire en fjerdeplass blant de åtte mest tragiske filmøyeblikkene i 2005. De skriver (oversatt fra engelsk til norsk):

Harry Potter and the Goblet of Fire: Mordet på den snille og hyggelige Cedric Diggory (Robert Pattinson). Det er det mørkeste øyeblikket frem til da i Potter-sagaen, når Harry opplever at en som står ham nærme dør, etter at han mistet foreldrene sine. Imidlertid så er han tvunget til å konfrontere hvor dødelig hans fiende er, og hvor sannsynlig det er at deres sammenstøt vil kreve flere uskyldige mennesketap.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • MsJoplin sier:

  Ja, det var som et knyttneveslag i magen og jeg måpte kanskje i fem minutter før jeg fikk samlet meg og begynte å banne over at dette liksom skulle være barnebøker.

 • Elisabet sier:

  Off! Jeg gren som ei sil! Men jeg griner jo av Hotel Cæsar, da, så det sier bare litt om meg :)

 • White Sisu sier:

  Ja, det er nok det tristeste jeg noen gang har sett på film.

 • FLUMP sier:

  En velfortjent 4.plass, til en utrolig trist scene.

 • Line sier:

  den fortjener ikke den plassen for filmen, jeg begynner og grine av i alle(helt til gof kom) filmer når noen dør, men syntes jeg det var trist denne gangen? nei, jeg bare. «åhh, han daua, jajaj. hvem bryr seg? hvertfall ikke harry’s undergang», det var en ræva scene. det som skjer i boka derimot, det er bra. :]

 • Malin sier:

  Det jeg syns var verst med hele den scenen var når Amos Diggory løper ned tribunene og roper «My son! My son!» og knekker sammen. Da begynte jeg å hulke. Men den scenen var (i mine øyne) utrolig bra.

 • vilde sier:

  enig med deg Malin. trist scene..);

 • Linda Hong sier:

  Ja, det var en veldig sterk scene og veldig realistisk. Det gjør at man tenker på hvor sterk scenen med Dumbledores død kommer til å bli… med giftdrikkingen og alt…!
  HBP blir sikkert en flott film, ja :-)

 • FLUMP sier:

  Uff da.. Enda godt det er lenge til den filmen kommer.. For da knekker jeg vel helt sammen :S Men den scenen i GoF (filmen) er veldig bra, men endog veldig trist.

 • Hockey sier:

  Ja… trist scene… men Amos er tristest..


Legg igjen en kommentar

Valgfritt