This kind of mark can not be seen. It is called love, Harry. Love.

Goblet-DVD kommer 7. mars

Omtrent som forventet får vi sjansen til å kjøpe GoF til odel og eie om ikke så alt for lenge. Warner Brothers har bekreftet datoen for utgivelsen til 7. mars. Filmen vil bli utgitt i tre utgaver; en enkel-DVD, en dobbel-DVD med masse ekstramateriale, og en samleboks som inneholder alle de fire filmene så langt. Bonusmaterialet er de ekstra scenene som vi har omtalt tidligere, intervjuer med skuespillere og crew, diverse «bak-scenen»-dokumentarer og klipp om hvordan Voldemort og Tretrollmannsturneringen ble skapt, samt diverse morrosaker som spilldemo og Hogwarts-tidslinje.

Traileren for DVDen viser noen smakebiter av det vi kan glede oss til å se. Velg format og størrelse her!

Takk til TLC for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt