After all this time? Always.

Nektet datteren å gå på audition

Madonnas niårige datter, Lourdes, ble hindret av mamma da hun ønsket å prøve seg på Luna Lovegood-auditionen som var i London denne helgen. Men jenta ville uansett ikke fått rollen – eller blitt sluppet inn på auditionen, for den saks skyld – ettersom aldersgrensen var 13 år.

I november fikk kjendisdatteren se Goblet of Fire på London-premiere sammen med moren. Madonna skal ha fortalt at Lourdes er kjempefan av Dan Radcliffe og Emma Watson, og at datteren ble himmelfallen da hun traff Emma på dametoalettet under premieren. Skuffelsen var stor da moren nektet henne å spille i neste film. (Hva fansen mener, er en annen sak;)

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Luna Megaera sier:

  Lol… ;p

 • Nico sier:

  Off. Jeg tror nok det var like greit… eller er det bare meg som automatisk har fordommer mot kjendisunger? :-S

 • Linda Hong sier:

  Lourdes høres ut som Veruca Salt i Charlie and the Chocolate Factory – får alt hun vil ha… nesten!!
  Skulle tro HP var en småbarnsfilm…

 • Mysbrya sier:

  Niks, Nico – kjendisungar HAR ein tendens til å verte ekle og bortskjemte ; )

 • Guro sier:

  Det er en kjent sak at Madonna oppdrar barna sine svært så strengt, og det har blandt annet blitt sagt at de ikke får lov til å se på tv og liknende. Lourdes burde få en sjanse som alle andre, men det er klart, er man for liten, så er man for liten. Spesielt bortskjemt, uansett, tviler jeg på at jenta er.

 • Nico sier:

  … var det ikke Madonna som ga dattera (det var vel Lourdes, det) eget kredittkort? Det synes nå jeg er litt sprøtt, da. Hun er uansett veldig veldig uaktuell for Luna, for hun er jo bare et barn…

 • bergur sier:

  Jeg har absolutt ikke sans for musikken til Madonna, men jeg tviler ikke på at hun gir barna sine en god oppdragelse. Å nekte barn å se på TV burde vært påbudt i disse tider: kroppsfokusering, kjendiseri, vold og et generelt jag etter å være en annen enn den du er preger jo dagens sendeskjemaer. Nei, Madonna vet nok hva hun gjør. Lourdes er nok som andre barn flest, ville ikke du også hatt lyst til å gå på audition om du hadde hatt sjangsen?

 • Guro sier:

  Øh, hallo, bergur? Madonna er liksom litt kjendis selv, da. Lourdes er med henne på launcher og premierer over alt. Og så får hun ikke lov til å se tv p.g.a. kjendiser? Nei, nei.. Dessuten; Madonna er dronning av kroppsfiksering. Hun startet det jo.

  Og jeg tror ikke at jeg kommer til å tro deg hvis du forteller meg at du ikke ser på tv!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt