After all this time? Always.

HP-konferanse i København, sommeren 2006

Dette er ikke en fersk nyhet, men en påminnelse er neppe så dumt nå, midt i disse ferieplanleggings-tider. Konferansen, som bærer navnet The Patronus, er den andre av sitt slag i Europa (den første, Accio 2005 i Reading, England, var en stor suksess). Arrangørene denne gangen er Institutt for engelsk, germansk og romansk ved Universitetet i København samt den danske Harry Potter-foreningen. Tilholdssted for anledningen er på universitetet, og datoen er satt til 7.-9. juli.

På konferansens offisielle hjemmeside finner man all informasjon man trenger, samt påmeldingsskjema. Man må være over atten for å delta, og alt vil foregå på engelsk. Konferansen er ment for både «vanlige fans» og de med et mer akademisk vinklet syn på Harry Potter. Påmeldingsfristen er 1. juni, men det er billigere å melde seg på innen 1. mars (og dersom man tilfeldigvis skulle befinne seg i København mens konferansen holdes, går det an å melde seg på der og da også, men det er ganske mye dyrere).

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Luna Megaera sier:

  Så konge… I hvert fall for de som kan dra… Hvorfor har de alltid sånne ting for folk over 18 år…! Hvorfor ikkje yngre??!! ;p

 • MsJoplin sier:

  Dit skal jeg! Whee!! :) (Og pssst, heter det ikke ‘København’ egentlig?)

 • Linda Hong sier:

  Jo, det er ‘København.’
  Skulle ønske jeg kunne dra! ;-)

 • Nico sier:

  Åh, så heldig du er, MsJ! Jeg fikk nesten lyst til å dra selv også… veldig lyst faktisk. Hmm.

  Men heter det «København»? Det må jeg nesten sjekke opp… oj, ja, det heter det visst, ja. Huffda. Skal rette det opp, jeg :-)

 • Aillya sier:

  hm lurer på om d hadde vert noe for meg…:P høres ganske gøy ut, men er litt redd for at eg ikke skal være «god nok» eller noe:P

 • Elisabet sier:

  Alltid 18-års grenser… Jaja, tviler på at jeg kunne gått uansett… :)

 • Sondrus sier:

  Jeg har såå lyst til å dra, men jeg er bare 12… Stakker meg…


Legg igjen en kommentar

Valgfritt