Filth! Scum! By-products of dirt and vileness! Half-breeds, mutants, freaks, begone from this place!

Nye avsløringer om familien Black

JK Rowling skal donere bort en gjenstand for å hjelpe Book Aid International (som arbeider mot analfabetisme). Gjenstanden er et håndskrevet ark fra Rowling selv.

The Daily Telegraph har i dag et bilde av en del av arket, og her er det store avslørende detaljer om familien Black. Vi kan se en del av familietreet til Black-familien, med flere navn enn de vi fikk vite om i OotP:

- Callidora, som giftet seg med Harfang Longbottom
- Hennes søster Charis som giftet seg med Caspar Crouch
- Dorea (1920-1977) som giftet seg med Charles Potter, som fikk en sønn. Det kan se ut til at disse kanskje er James’ foreldre.
- Og sist, men ikke minst, noe veldig spennende: Arcturus Black (1884-1959), hvis fornavn kan gi nye ideer om hvem den mystiske initial-mannen i HBP har fått mellomnavnet sitt fra.

Det er TLC som har tipset oss om dette, og de kommer tilbake med en scan av avisen så snart de har fått det inn.

Oppdatert: Bilde av Black-treet kan sees her, og det er enda flere navn der enn først nevnt.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Nico sier:

  Oj, oj, oj, er det bare meg som får kiling i magen og hyperventilering nå? Så spennende! Arcturus, ja, HPL hadde det som mellomnavn på Regulus en stund, men tok det jo bort… hmm, jeg vet hva jeg tror i alle fall :-)

 • Malin sier:

  «Dorea (1920-1977) som giftet seg med Charles Potter, som fikk en sønn. Det kan se ut til at disse kanskje er James’ foreldre.» Kan dette bety at muligens Ron og Harry er i slekt?
  Sånn langt, langt, langt ut i slekten?
  (Siden tippoldeforeldre i Black-familien giftet seg med tippoldeforeldre av Weasley-familien, og slik ble i slekt). Jeg vet ikke, men det hadde jo vært koselig. :D

 • ¤ sier:

  Ser ut som det ja ^^
  Men dette var hvertfall utrolig inntresangt =D

 • megan sier:

  Noe så ultra mega bra! drit kult med nye fakta. Men tenk om Harry og Ginny er i familie, hehe ;)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt