NOT MY DAUGHTER, YOU BITCH!

TLC verdens beste nettside

Nettselskapet Yahoo! har gjennomført sin årlige kåring av verdens beste nettsider. I denne kåringen ble det plukket ut nominerte i åtte kategorier, og Harry Potter-siden vi alle elsker, The Leaky Cauldron, seilte rett inn på førsteplass som «årets nettsted».

Legg merke til at TLC har foretatt en ansiktsløftning de siste dagene, og ser nå både yngre og sprekere ut enn på lenge. En tilfeldighet?

Takk til Guro for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Nico sier:

  Det er bra, Leaky!
  …men funker nå den nye sida så bra, da? Jeg klarer ikke å trykke på noe som helst, jeg, jeg bare trykker også kommer det ingenting… sukk, sikkert pc’en min som er teit. Jeg vil også nyte vinneren!

 • Elisabet sier:

  Litt imponerende! Personlig syns jeg mugglenet er bedre, men TLC fortjener det ;)

 • Guro J sier:

  Enig med Elisabet. Mugglenet er mye bedre etter min mening.
  Men jeg syns det er kjempe gøy at TLC vant! Stå på =D

 • Guro sier:

  MuggleNet er bedre, ja..;o)

 • MsJoplin sier:

  Jeg synes ikke Mugglenet er bedre, men det er kanskje pga praktiske årsaker. For det første sender de ut nyhetsbrev en gang i uka istedet for å ha RSS-feed. Også er det ingen lettvint måte å linke til enkeltinnlegg der (som jeg har fått med meg hvertfall), man må derimot tipse seg selv om innlegget for å få url’en. Til motsetning fra hos TLC – på begge punkter.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt