After all this time? Always.

Frykter for Oldmans rolle i ‘Phoenix’

Nettstedet GaryOldman.info har mottatt en alarmerende e-post fra Gary Oldmans manager, meldte Wizard News i går. I brevet uttrykker manageren bekymring for Oldmans rolle som Sirius Black i Phoenix:

«Dere vil bli sjokkert og overrasket over å få vite at det på nåværende stadium ikke er planer om å få Gary tilbake i neste Harry Potter-film. Å si at vi er forundret over dette, ville være å underdrive! Det skader ikke om dere publiserer denne informasjonen. Dere vil høre fra oss hvis situasjonen endrer seg. Dersom fansen ønsker å kontakte Warners, skal ikke jeg stå i veien!»

Riitta Kettunen (som driver fansiden) forteller at de er svært glade i Harry Potter – både filmene og bøkene. Ikke minst er de glad i Oldmans tolkning av Harrys gudfar, Sirius. For å forsikre seg om at skuespilleren beholder rollen, har flere medlemmer på nettstedets forum allerede kontaktet Warner Bros.

Da er det kanskje beroligende å vite at sjansene for at WB utelater Oldman fra neste film, er svært, svært små. Sirius er veldig essensiell for handlingen (han kan dermed umulig bli utelatt fra filmen) og ved tidligere uttalelser har filmselskapet sagt at de vil beholde den samme rollebesetningen gjennom hele serien – så langt det er mulig. En ny Sirius-audition ville dessuten tatt en del tid (ikke minst ville vi hørt om det). At forhandlingene rundt rollen kom seint i gang, er altså en rimelig forklaring. At innspillingen tok til i går, har ingenting å si. Det er ikke uvanlig at filminnspillingen tar til før den fullstendige rollelisten er klar – dette er en film som tar tid å lage, alle skuespillerne er ikke på settet hele tiden, de blir hentet inn til hvert som deres scener skal spilles inn.

MTV har forøvrig skrevet en artikkel om hvem-som-skal-spille-hva i neste film (takker, MuggleNet!), og der er også Gary Oldman representert (trykk på Meet The Cast Of «Order Of The Phoenix», bilde nr. 7).

Så, ikke engste seg for mye …

Oppdatert: Warner Bros har, via Mugglenet, bekreftet at både Lupin (David Thewlis) og Sirius (Gary Oldman) skal være med i neste film.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt