The last enemy that shall be destroyed is death.

Patil-tvillingene og Nick tilbake i OotP

Manchester Online har publisert et nytt intervju med Afshan Azad (Padma Patil), hvor hun sier at hun kommer tilbake til neste Harry Potter-film i rekka, Harry Potter and the Order of the Phoenix. Hun sier også at hennes tvillingsøster på film, Shefila Chowdhury (Parvati Patil), kommer tilbake.

The Movie Insider rapporterer at John Cleese også vil komme tilbake til neste film, i rollen som spøkelset Nearly Headless Nick. John Cleese har ikke vært med på de to siste filmene, men han er blant annet med i en samtale med Harry mot slutten av bok 5, og det kan hende det er denne scenen han skal bli med i. Allikevel er dette enda ikke bekreftet av Warner Bros, så det bør fremdeles betraktes som et rykte.

Takk til Veritaserum for tipset.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt