I can teach you how to bottle fame, brew glory, even stopper death.

GoF nominert til åtte Saturn Awards

Den anerkjente Saturn Awards-prisen deles ut for 32. gang i år, og Goblet of Fire er nominert i hele åtte kategorier. De åtte er: Beste fantasy-film, Beste prestasjon av en yngre skuespiller (Dan Radcliffe), Beste regissør (Mike Newell), Beste manusforfatter (Steve Kloves), Beste filmmusikk (Patrick Doyle), Beste kostymer, Beste make-up og Beste spesialeffekter.

Prisen deles ut av The Academy of Science Fiction, Fantasy og Horror Films, så Goblet må konkurrere mot filmer som Star Wars: Revenge of the Sith, War of the Worlds, The Lion, The Witch og The Wardrobe og King Kong. Prisutdelingen er imidlertid ikke før 2. mai, så vi får vente en stund på resultatene…

Les mer: Wizard News

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt