Remember my last, Petunia.

Holder pusten for Potter-rolle

Det er fortsatt veldig mye frem og tilbake angående å ha Sirius Black i Order of the Phoenix. Nettavisen skriver følgende:

Produsent David Heyman har sagt at de selvfølgelig ønsker at Gary Oldman skal spille Sirius Svaart, men at ingen kontrakter er sluttet for de scenene som vil komme sent i innspillingen. Det tar et godt år å spille inn en Harry Potter-film.

- Heymans kommentarer gjør at det ser ut som om det foreligger konkrete planer for Gary å spille i filmen i dag. Det gjør det ikke. Som vi har sagt før så ser vi oss derfor nødt til å lete etter andre prosjekter for Mr Oldman. Han har flere tilbud som han vurderer seriøst, sier Urbanski [Oldmans manager] på sin egen hjemmeside.

Urbanski forsikrer imidlertid om at Gary Oldman er veldig glad i rollen som Sirius Svaart, og har vært meget stolt over sin forbindelse med Potter-filmene.

La oss håpe at vi snart får en endelig avgjørelse på dette!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Luna Megaera sier:

  skjønner ikke at de ikke har fått gjort noe mer enn dette… *håper på at han får rollen som Sirius*

  :D

 • Nico sier:

  For en såpeserie dette er i ferd med å bli! Den uttalelsen der fra han agenten er forresten nokså gammel, det stod i Adresseavisen på mandag… og da var den tatt fra et annet sted igjen. Jeg tviler på at det er noe fare for at Oldman ikke kommer tilbake… (og hva er det med agenten anyway, han høres ut som om han er ute etter å lage rot, jo!)

 • MsJoplin sier:

  Nico: vet den er gammel, hadde ikke tenkt å skrive enda et kapittel i dette dramaet, men siden Nettavisen skriver om det, hadde vi fått ørten tips om det uansett, så..:)

 • Mysbrya sier:

  Dette tek jo aldri slutt; no skriv Virgin News (link på TPK) at WB er seint i gang med å skaffe kontrakt til Oldman FORDI dei, etter press frå fansen, har gjort nye endringar i manus!! (Altså meiner avisa at Sirius først var skrive ut av femte film!) Nico har rett, med å halde kontakt med den fansida verkar det jo som om agenten prøver å få mest mogeleg merksemd rundt denne fillesaka … *arg*

 • Bobsen sier:

  Hvis de i det hele tatt VURDERTE å skrive ut Sirius burde noen få juling!!!tror ikke Rowling ville godtatt det uansett…

 • Bobob sier:

  jeg begynner å bli lei av denne saken jeg.

 • MsJoplin sier:

  Siden David Heyman har sagt at han absolutt vil ha med Sirius i film 5, så tror jeg vi skal ta det med manusendringer med en klype salt. Sladderavisene prøver vel å melke dette for alt det er verdt.

 • Mysbrya sier:

  Eg veit Sirius ikkje har vore skrive ut av neste film (dersom nokon misforstod), men det irriterar meg at avisene får det til å sjå slik ut – seier at «slik er det», og dermed røsker opp i noko som eigentleg ikkje er så dramatisk.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt