If you want to know what a man's like, take a good look at how he treats his inferiors, not his equals.

Første intervju med Evanna Lynch

Vi har allerede hørt intervju med Luna-skuespillerens familie, men nå snakker hun for første gang selv om hvordan det var å bli utplukket til en stjernerolle foran tusenvis av andre håpefulle. Det er den irske nettavisen Drogheda Independent som står for intervjuet, og det kan leses i sin helhet her (krever registrering, men det er gratis og uforpliktende).

Evanna sier selv om «seieren»: «Jeg var totalt sjokkert, jeg trodde det var en dårlig spøk eller at de bare testet meg eller noe men jeg ble uansett så opprømt. (…) Jeg måtte holde tett i dagesvis og late som om alt var normalt, hvilket var vanskelig med tanke på at drømmen min hadde gått i oppfyllelse. Da jeg kom hjem den dagen måtte jeg lese til franskprøven som om alt var normalt.» Hun snakker også om sitt forhold til HP-bøkene.

Takk for tipset, Mugglenet!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt