After all this time? Always.

Rupert til stede under BAFTAs, GoF vant en pris

Rupert Grint var til stede ved Bafta Awards i går, og Veritaserum har fått tak i filmklipp fra både den røde løperen og et klipp fra utdelingen av prisen i kategorien Best Editing, som Rupert Grint stod for sammen med William Moseley (The Chronicles of Narnia: The Lion, the Witch and the Wardrobe).

Intervju med Rupert fra den røde løperen
Et lite glimt av Rupert i salen
Rupert deler ut prisen for beste klipping

Bortsett fra Ruperts tilstedeværelse kan vi også nevne at Harry Potter and the Goblet of Fire stakk av med prisen for Best Production Design. Filmen var også nominert i to andre kategorier (Best Special Effects og Best Make Up og Hair).

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt