Draco Malfoy, the amazing bouncing ferret...

JKR truet i satirisk artikkel

The Stanford Daily, som er avisen til Stanford Universitet, trykket i går en satirisk artikkel om terrorisme. Dessverre går denne artikkelen også ut over JK Rowling, som blir truet med kidnapping, og den omtaler Harry Potter-fenomenet som en kreftsvulst på samfunnet.

Melissa Anelli hos TLC har reagert kraftig på denne artikkelen, og skriver en lang forsvarstale for vår alles kjære JK Rowling her.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Nico sier:

  pfff. var den så mye å hisse seg opp over, da… det er jo bare en studentavis. Leakys artikkel hadde naturligvis noen poenger, men…

 • Katie sier:

  Man skal mene det man sier, men man skal ikke si alt man mener!
  Synes godt de kunne ha tenkt seg litt om før de skriver artikler om sånt, kan ikke være noe hyggeli å bli beskrevet som ‘en kreftsvulst i samfunnet’!

 • Nico sier:

  selvfølgelig er det ikke _hyggelig_, og det var også stort sett ganske patetisk lesing. Men det er ikke noe å ta på vei for, er du en kjent person, så må du regne med å bli brukt på en noe upersonlig måte av gud og hvermann. Teit, ja, men ikke noe å hisse seg opp over! Jeg syntes artikkelen faktisk var litt artig iblant, jeg, men ikke så mye at den ble _bra_…


Legg igjen en kommentar

Valgfritt