He was probably the bravest man I ever knew.

Trelawney med i OotP, Mundungus ikke

Det ferskeste ryktet angående castingen i OotP omhandler Sibyll Trelawney og Mundungus Fletcher.

I følge TLC, så er ikke Mundungus Fletcher skrevet inn i manus på det nåværende tidspunkt. Dette betyr ikke at manus senere kommer til å bli endret, eller at Warner Bros har bekreftet noe som helst.

Trelawney er derimot med i manus akkurat nå, men som over, dette betyr ikke at hun vil forbli det, og Warner Bros (eller Emma Thompson) har heller ikke sagt noe om det.

Vi kommer nærmere tilbake med oppdateringer rundt dette.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • MissK sier:

  Jeg håper virkelig at de skal være med begge to. Skal de først ha med dementorangrepet, bør de ha med Mundungus Fletcher også.

 • Kaja sier:

  Det blir jo bare dumt å ikke ha med Mundungus, det er jo i OOTP vi blir kjent med ham, og da lir det dumt hvis han skal være med i noen andre filmer. Han må jo nesten være med i f.eks HBP.

 • Luna Megaera sier:

  Det er jo på en måte Mundungus som jeg har venta på å se… Altså hvordan alle andre tror han ser ut… :/ jaja… la oss i hvert fall håpe på at Trelawney blir værende i OotP :)

 • Elisabet sier:

  Han er jo på en måte ikke så viktig, siden de bare kan forandre scenene der han skulle vært med, men jeg hadde gleda meg til å se hvordan han ville se ut. Håpte også at Johnny Depp kunne spille han. Wellwell :p

 • Hitchi sier:

  Mundungus kan ha en stor rolle i bok sju (hvis han har tatt den antatte Horcruxen i Grimauld’s place), så det er vel viktig å introdusere ham nå. Jeg vil veldig gjerne ha med Trelawney! :)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt