Where your treasure is, there will your heart be also.

‘Prince’ på spansk

Spanjolene har måttet vente i hele sju måneder, men nå har det spanske forlaget endelig publisert oversettelsen av sjette del i fortellingen om Harry Potter. I går stod horder av mennesker i kø for å få kloa i den etterlengtede Harry Potter y el misterio del príncipe.

I de ulike bokhandlerne i Madrid kunne ivrige fans kjøpe boken fra og med kl.16.30, mens de i mellomtiden ble underholdt av diverse magishow og konkurranser.

- Forleggerne av Potter-bøkene venter til slutten av dagen for å skape mest mulig spenning, forklarte Maria Amor Calleja, direktør i Casa del Libro, den største bokhandleren i Madrid. Dette er ikke noe de gjør med hvilken som helst bok. I Spania ser man hva «Pottermania» virkelig er.

Det var forøvrig ikke bare de spansktalende i Spania som fikk boken i går, i Argentina og Latin-Amerika vanket det egne oversettelser.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt