This kind of mark can not be seen. It is called love, Harry. Love.

Coulson snakker om Riddle

Skuespiller Christian Coulson (27), som en gang hadde rollen som Tom Riddle, dukket nylig opp i et intervju med BBC Norfolk. Coulson er fortiden å se i teaterversjonen av Festen, men han snakket også litt om rollen han hadde i Chamber of Secrets.

- Jeg hadde ikke lest bøkene før jeg gikk på audition. De prøvde ut tusen personer, til slutt var det bare tre igjen og da de kameratestet meg var avgjørelsen tatt, sier skuespilleren til BBC.

- Det var selvsagt veldig spennende. Jeg likte godt rollepersonen da jeg leste boken, samtidig hadde jeg en sterk følelse av at jeg hadde noe å gi denne karakteren (…) da den sjette boken kom ut i fjor [Harry Potter and the Half-Blood Prince] og han var tilbake, følte jeg mye av det samme.

Så blir det spennende å se da, om Coulson kanskje kommer tilbake når sjette film nærmer seg?

Takk for tipset, TPK!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt