This kind of mark can not be seen. It is called love, Harry. Love.

Nyhetsbrev fra Emma

Emma Watson har sendt ut et oppdatert nyhetsbrev til de som skriver til henne;

Vel, etter å ha vært ni måneder vekk, er jeg nå tilbake i studio siden vi har startet å filme Harry Potter og The Order of the Phoenix. Jeg kan ikke forstå hvor for det siste året har gått! Jeg har vært på skolen, studert hardt for GCSEene mine (tilsvarer en slags eksamen), er sammen med venner og familie og spiller mye hockey… og nå starter nedtellingen til eksamene mine for fullt – juni kommer alt for fort for meg! Jeg minner meg selv stadig vek på hvor supert det vil være når de er ferdig og jeg kan ta vekk bøkene for en kort stund – ikke så veldig lik Hermione, jeg vet det!

Men, nå går studiene og filmingen om hverandre og det er virkelig bra å være tilbake. Selvfølgelig savner jeg alle vennene mine på skolen og det livet jeg hadde da jeg var vekk, men jeg er så begeistret for filmen at det gjør det litt enklere å være borte fra dem. Filmen føles bra og ny, siden jeg blir introdusert til nye skuespillere og mannskap. Best av alt er en ny fremgangsmåte på skriptet fra regissøren, David Yates , som jeg føler at jeg har lært mye av allerede, og vi har bare filmet en kort tid. Dette året vil jeg være tilbake til min vanlige Hermione – mye løping, noen stunts her, noen der og bli kastet mye rundt!

Takk til Mugglenet!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt