Harry... You wonderful boy. You brave, brave man.

Rowling leser fra bok 7 i juni?

The Sunday Times har skrevet en artikkel angående Queen Elizabeths 80-årsdag, som skal feires den 25. juni. I artikkelen utdyper de hva som vil stå på programmet, og et av innslagene skal visstnok være J.K. Rowling, som skal «lese fra sin neste bok». Det som er litt usikkert er om denne boka er bok 7, eller den nyeste Harry Potter-boka, Harry Potter and the Half Blood Prince.

BBC skal sende et 90 minutters langt program fra selskapet, men det vites ikke om Rowlings opptreden vil bli tatt med der. Hvis ikke er det 1000 voksne og 2000 barn til stede, som bør kunne gjengi innslaget ganske bra.

Bortsett fra at Rowling skal lese høyt, kan vi nevne at Daniel Radcliffe også kommer til å være til stede under feiringen.

Tusen takk til Mewasul for tipset!

Oppdatert: TLC avkrefter dette ryktet, og skriver at The Sunday Times hadde en uheldig skrivefeil da de skrev at Rowling ville lese fra sin neste bok. Fakta er at hun ennå ikke har bestemt seg for hvilken bok hun skal lese fra. Det eneste sikre er at det ikke vil bli bok 7. Dessuten har DanRadcliffe.com avkreftet at Daniel Radcliffe skal komme til feiringen.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • bobsen sier:

  Tviler på at Rowling vil lese fra bok 7. Den er nok langt fra ferdig i juni og hun vil nok ikke risikere og lese noe som ikke ender opp i det ferdige resultatet.

 • Luna Megaera sier:

  Var det ikkje sånn at hun hadde skrevet fire kap. til nå da…? eller er det jeg som ikkje husker godt…? Så kanskje vi kan være litt heldige alikevel…. Hadde jo vært konge hvis vi fikk høre det siste kap… lol ;P

 • lindahong sier:

  Utrolig spennende!!!!!!!!!

 • Didrik sier:

  Leaky har avkreftet dette ryktet, og JO skal ikke lese fra den 7 boka, dette skriver også Mugglenet

 • Mcsnørr sier:

  det ville ikke vert kult om J.K Rowling leste fra boka da ville alt bli spoilet!!

 • Della sier:

  Vil heller si at det er mulig hun leser fra barneboken hun har skrevet innimellom hp-bøkene.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt