It takes a great deal of bravery to stand up to our enemies, but just as much to stand up to our friends.

Malfoy den 15. rikeste personen i verden

I hvert fall ifølge Forbes Magazine. Riktignok er dette en liste over de 15 rikeste i den fiksjonelle verden, men likefullt inntar Lucius Malfoy 15. plassen på lista, bak «personer» som Skrue McDuck, Willy Wonka og selveste Julenissen.

Takk til Wizard News for tipset.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Luna sier:

  tehehhehehehehehheheh…. tehehhe…

 • Dult sier:

  Hahaha så fet

 • Elisabet sier:

  Dette har jeg lest før en plass.. For et par måneder siden?

 • Bobsen sier:

  Ja, jeg har også lest dette før…

 • Ingrid sier:

  Huff da.. Dere har selvsagt helt rett. Dette ble skrevet den 4. desember, før jeg begynte å skrive for TDP, så jeg hadde ikke fått med meg det. Grunnen til at jeg skrev dette igjen (uvitende om at det hadde blitt skrevet før, selvsagt) var at Wizard News hadde det som nyhet først nå, og da regnet jeg automatisk med at dette faktisk var en NYhet, og ikke en gammel nyhet. Så feil kan man altså ta.

 • Alex sier:

  er det noen steder man kan «diskutere» half-bood prince??

 • Ingrid sier:

  Alex: Du kan diskutere Half Blood Prince inne på forumet vårt, som du finner til venstre på denne siden under «Diverse». Der er det bare å lage seg en bruker (eller bare være gjest, hvis du ønsker det), og diskutere Half Blood Prince og alt annet som har med Harry Potter og gjøre. =)

 • Bobsen sier:

  Jeg syns Ingrid er flink, jeg;-)

 • Ingrid sier:

  Bobsen: Hehe.. :P Takk! Hyggelig å høre det, ettersom jeg har gjort så mange tabber gjennom min forholdsvis korte karriere her på TDP.. =) Skal prøve å skjerpe meg litt, og faktisk gjøre en liten bakgrunnsjekk før jeg poster nyheter igjen! :P

 • Alex sier:

  takk ingrid ;D

 • =) sier:

  Bra Lucifus er med på listen=) han har verdens kjekkeste sønn ever da=)

  *elsker Draco<3*


Legg igjen en kommentar

Valgfritt