After all this time? Always.

JKR holdt maskeradeball i går kveld

I går var JK Rowling vertinne under et maskeradeball i Stirling Castle i Skottland, som samlet inn penger til kampen mot Multiple Sclerosis. Rowling er en av MS Scotlands beskyttere, og til sammen ble ca 2.3 millioner norske kroner samlet inn denne kvelden.

Rowling hadde blant annet laget en skattejakt med spor som var skrevet av henne selv. Et annet av hennes bidrag var et smykke (som ble solgt for £92.000, omlag 1.05 millioner norske kroner) som hun donerte til auksjonen som ble holdt under ballet.

Robbie Coltrane (Rubeus Hagrid i Harry Potter-filmene) var en av gjestene som var til stede under ballet.

En tidlig rapport fra hendelsen kan du lese her, og noen bilder finner du her.

Takk til TLC for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Elisabet sier:

    Syns det er så bra at hun gjør så mye for veldedelighetsorganisasjoner.
    Hun fortjener virkelig alt hun tjener =D


Legg igjen en kommentar

Valgfritt