Remember my last, Petunia.

Oldman gir WB frist til neste uke

Gary Oldman, bedre kjent som Sirius Black, har fortsatt ikke fått et tilbud fra Warner Bros om en rolle i Order of the Phoenix.

I følge Douglas Urbanski, Oldmans manager, har WB fra begynnelsen av vist liten interesse for å få Oldman tilbake i OotP, selv om Oldman ikke krever stor lønn. Oldman har fått tilbud om å være med i flere andre filmer, og kan derfor ikke vente stort lenger med å få et svar. På grunn av dette har Urbanski nå gitt WB et ultimatum:

Tilby Oldman rollen som Sirius innen neste uke, ellers kommer ikke Warner Bros til å få et ja.

Jeg presiserer at dette inntil videre kun er et rykte. Mugglenet har kontaktet WB, og vi venter på et svar.

Takk til anit3 for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Dult sier:

  De bare må jo si ja lissom… Går ikke uten han…

 • Cat sier:

  Blir litt teit hvis de ikke har han med da:S

 • Moony sier:

  Tror ikke jeg har så verldig lyst til å se filmen uten Gary Oldman som Sirius.. Han er perfekt i rollen!

 • MissK sier:

  Jeg har blandede følelser om Oldman. Han er rett og slett for gammel/ser for sliten ut til å være Sirius. Sirius skal være pen! Men samtidig er det alltid kjipt å bytte ut skuespillere..

 • Dult sier:

  Nemelig…

 • MsJoplin sier:

  MissK: Du er klar over at Sirius nettopp hadde flyktet fra Azkaban og hadde vært på rømmen ett år i forrige film? ;) Det er meningen at han skulle se sliten og jævlig ut, sånn er han også i boken. Harry ser bare et hint av den kjekkasen han engang var. Og Gary Oldman ER faktisk kjekk. Apropos alderen hans, så er Oldman hele 12 år yngre enn Alan Rickman – og de skal ha gått i samme klasse på Hogwarts.

 • White Sisu sier:

  Dette er jo sinnssykt, hva driver WB med?

 • Hermine1 sier:

  Nei nå må WB få ut fingeren! Det går ikke ann at de skal bytte skuespiller. Når de først har begynt å bruke han, da må de faktisk fortsette å bruke samme mannen!
  Og Sirius er jo klart nødt til å være med i filmen uansett.. Det er jo ikke spm om det engang!
  Så WB, ikke rot dette til!

 • Hermine1 sier:

  Nei nå må WB få ut fingeren! Det går ikke ann at de skal bytte skuespiller. Når de først har begynt å bruke han, da må de faktisk fortsette å bruke samme mannen!
  Og Sirius er jo klart nødt til å være med i filmen uansett.. Det er jo ikke spm om det engang!
  Så WB, ikke rot dette til!

 • Luna Megaera sier:

  Det er helt sykt at de ikkje har fått bestemt seg ennå! :O :(

 • Cat sier:

  Nei, jeg syntes ikke han er perfekt jeg heller. Ville han en litt fin Sirius:P I vært fall i denne filmen, men de må da fortsette og bruke Oldman når de har begynt…

 • Elisabet sier:

  Ja, nå må det skjerpings til!
  Hvis ikke Gary er med, reiser vi til London for å streike!

 • Bobsen sier:

  Jeg skulle ønske vi kunne få en uttalelse fra Gary selv ikke den rotete manageren hans! Og til dere som mener Oldman ser for gammel ut, d er sant som MsJoplin sier. Han skulle se gammel og sliten ut i den tredje filmen, men i den femte(eller fjerde men da fikk vi ikke no inntrykk) skal man se klare spor etter den unge og attraktive sirius.

 • MsJoplin sier:

  Jeg syns hele saken er mildt sagt merkelig. Ja, jeg vil også ha en uttalelse fra Gary og ikke manageren. For min del virker det som om manageren og selskapet hans er en stor bløff – de har ikke engang en eksisterende hjemmeside. Kanskje det er noen som utgir seg for å være manageren, som en idiotisk spøk? :P

 • The half blood prince sier:

  Håper det ordner seg og at Oldman spiller Sirius i den 5 filmen også. Dette er jo den siste filmen med sirius. (dette er jo manges favorittfigur) Det vil være synd å bytte skuespiller.
  Selv om jeg personlig heller ville sett Jeremy Irons , som Sirius Black enn Gary Oldman.
  Håper også på en utalelse fra oldman selv og/ eller warner bros, enn masse løse rykter.

 • Hilde sier:

  Hvis ikke Gary spiller i femte filmen kommer jeg til å begynne å grine! man kan ikke bare slutte halveis! samme som om de hadde byttet ut Harry Ron eller Hermione. det GÅR bare ikke.

 • MissK sier:

  MsJoplin: Ja, jeg er faktisk klar over det. Men Oldman ser helt for j*** ut i PoA, og jeg klarer ikke en gang å se at han har et eneste trekk av penhet. Harry klarer, som du også sier, å se det med Sirius. Det er der feilen ligger. Oldman kan være så pen han bare vil i virkeligheten, men så lenge de sminker han så stygt (og da tenker jeg særlig på tennene *grøsser*), blir det ikke riktig. Men, som jeg også sa i min opprinnelige kommentar, blir det for dumt om de skal bytte han ut nå. Når de først har gjort feilen med å ansette han, får de ta følgene;)

 • AI sier:

  Hvem var det som sa Jeremy Irons? Det er genialt! Vedder på at de spurte ham, jeg har alltid likt oldman men Irons med de øynene…

 • Bobsen sier:

  Altså, Oldman kan være helt perfekt hvis de sminker ham riktig.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt