IF WE DIE TO SAVE THEIR LIVES I'LL KILL YOU.

Ny filmtrailer til jul?

I forbindelse med slippet av DVD’en til Goblet of Fire i Storbritannia denne uken, har CBBC Newsround snakket med blant annet produsenten bak filmene, David Heyman.

Heyman forteller at han ser fram til OotP og at filmen kommer ut sommer eller høst 2007. Han legger til at fansen ikke vil behøve å vente så lenge på de første smakebitene, for rundt juletider kan vi begynne å glede oss til traileren.

I samme artikkel skriver Newsround om det godt omtalte ‘kysset’ i neste film. Dan Radcliffe forteller at de skulle ha spilt inn scenen tidligere, men at det hele ble utsatt fordi han selv ble syk. – Katie kom seg unna, men jeg skal nok få tak i henne, skal skuespilleren ha sagt til BBC.

Katie Leung (Cho) forteller at hun var både spent og nervøs på forhånd. De skulle ‘ta kysset som profesjonelle’, men Emma Watson (Hermione) minnet dem på at hun ville sitte og fnise i kulissene.

‘Etter planen’ skal den sjette filmen, Harry Potter and the Half-Blood Prince, være klar i 2008.

Takk for tipset, HPANA!

Oppdatert: MissK har tipset om nytt i denne saken:

Nå kan man laste ned BBC-intervjuet i sin helhet [x], der det forøvrig blir nevnt at de har spilt inn scener i The Room of Requirement, samt scenen der Umbridge får et ubehagelig møte med kentaurene i skogen. (Dette har vi hørt om tidligere.)

Last ned intervjuet her! (3:31 min.)

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Luna sier:

  ooooooooooo…… jaså hun slapp unna… bare vent!

 • AI sier:

  hm, nå må da det vel snart gå ann å få no tempo på denne Potter innspillinga? Skuespillerne er jo mer enn gamle nok nå, de blir skikelig hemma av den 4 timers regelen…

 • Cat sier:

  4 timers regelen? Jaja. Snart blir det klining på settet;)

 • MissK sier:

  4 timers regelen går, så vidt jeg vet, ut på at skuespillere under en hvis alder ikke har lov til å jobbe mer enn 4 timer om dagen. HP gjengen har vært hemmet av denne regelen siden starten, men jeg er litt usikker på om den fremdeles gjelder.. Noen som vet?

 • Elisabet sier:

  Allerede til jul? Bra =)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt