Harry... You wonderful boy. You brave, brave man.

Ingen Seamus på Collectormania

En annen skuespiller som har oppdatert bloggen sin i dag, er Devon Murray (Seamus Finnigan). Han skriver at det er travle dager på settet og avkrefter de mange ryktene om at han skal være med på Collectormania 9 i Milton Keynes, England.

Arrangementet, som i grove trekk er en messe der man kan skaffe seg dill, dall og autografer til fansamlingene sine, skal holdes fra 28. april – 1. mai. Ifølge den offisielle siden (der det, forvirrende nok, står at Murray skal delta) vil flere Potter-stjerner være til stede.

Til nå er disse bekreftet: Matthew Lewis (Neville), Robert Pattinson (Cedric), James og Oliver Phelps (Fred og George) og Verne Troyer (Griphook the Goblin, men best kjent som «Mini-Me» i Austin Powers-filmene).

Takk for tipset, MN!

Oppdatert: Matthew Lewis’ foreldre har fortalt TLC at sønnen deres ikke kommer til å delta på C9, og at det aldri har vært planer om det heller.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt