Either must die at the hand of the other for neither can live while the other survives.

Løp og kjøp!

Nå er det bare å spurte til videobutikken, for Harry Potter and the Goblet of Fire er fra i dag lagt ut for salg i Norge! Det blir spennende å se om filmen gjør det like svimlende bra her hjemme som den har gjort i Storbritannia og USA.

Imidlertid ryktes det at noen få utvalgte kan ha fått tak i DVDen allerede fra mandag; anit3 har tipset oss om at Peppes Pizza har hatt filmen på sin «filmdeal-meny» i noen dager fordi de var tomme for månedens film for mars og dermed tjuvstartet på neste måneds film, som (naturligvis) er GoF…

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • krembolla sier:

  Jeg fikk den igår :D Den er drit braa! Masse bra extra-materiale!

 • Lupus sier:

  Fikk den igår jeg også. Er bare å bestille den på nett, så komer den gjerne litt før. Skjer bestandig

 • Cat sier:

  Må kjøpe den!!!

 • Ingrid sier:

  Jeg fikk filmen i posten i går fra Platekompaniet. =) Kjempebra ekstra-materiale (selv om eeeenda mer selvsagt hadde vært ønskelig :P).

 • Hockey'en sier:

  Argh! må få tak i peng! Kjapt!

 • Katie sier:

  Kjøpte den for en time siden!
  Gleder meg til å se filmen, også ekstramaerialet da! :-D

 • Linki sier:

  Arg.. Jeg fikk den ikke i dag.. Og jeg som hadde forhåndsbestillt den og greier.. Grrr..

 • inga sier:

  ENDELIG!!!
  ENDELIG!!!

  Har netopp sent broren min opp for å kjøpe den!

  can’t wait!

 • Liave Ekeli sier:

  Spurta til Musikkverket i et friminutt og kjøpte den. Skal hjem å se den så fort som fy, bare synd at jeg har tentamen i morgen.

 • Luna Megaera sier:

  Har sååå lyst til å kjøpe den i dag! Har venta på den siden FØR filmen gikk på kino, og nå som dagen først er her… SÅ KAN JEG IKKJE KJØPE DEN!!!! Bilen er på verksted og vi får den ikkje igjen før i morra… >.<>.<

 • Kim sier:

  Hehe snakke med pappa på tlf nå nettopp. la inn store hint om at han måtte kjøpe den idag! Så får bare vente og se!

 • fan sier:

  neeeeeeeeeeeeeeeeiiiiiiiiii! det er sikkert butikker på nordstrand som har den!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • Cammy sier:

  Gjett kem som skaffa se den me de samme da?!! **Juble** NO skal det feires! =D

 • Cammy sier:

  Gjett kem som skaffa se den me de samme da?!! **Juble** NO skal det feires! =D

 • vilde sier:

  no må eg kjøpe han!!:)

 • Oriana sier:

  Har kjøpt fine filmen i dag.. Har sett på fine filmen i dag!! Fansy extra materiale!!
  Burde sees!

  *love Daniel*

 • bear^ sier:

  Bestilte den fra DVD strax for år siden, fikk den på mandag den 27 mars og kosta meg 154 spenn totalt :)

 • Nico sier:

  æsj, nå blir jeg misunnelig på dere alle sammen. jeg får den ikke før på bursdagen min (om en måned nesten), men jeg har i alle fall fått sett til at den er bestilt – via bokklubben.no, håper bare det er rett versjon da, dobbelutgaven altså!

 • MsJoplin sier:

  Jeg bestilte herfra, dvs fra Bokkilden.no og den kom i går :)) Og jepp, det var dobbeltdisk-utgaven. De ekstra scenene med Snape er KONGE.

 • *sMåeN* sier:

  Eg fårhåndsbestillte ann, men komm kje før i dag, å helle på å sjå an nå! kjemmpe kjekke asså:D weey:D:D

 • meg sier:

  ååå…. har ikkje penger! kjipt… har så lyst på den!

 • *sMåeN* sier:

  Eg fårhåndsbestillte ann, men komm kje før i dag, å helle på å sjå an nå! kjemmpe kjekke asså:D weey:D:D

 • Heidi sier:

  bare meg som ble skuffet over ekstramaterialet?:S de ekstra scenene var jo rellativt unødvendige(som ja, var grunnen til at de ble klippa bort) men forventa å se noe nytt, som ikke ble nevnt et sted i filmen i tillegg.. Dessuten de «spilgreiene» fungerer jo ikek=S men var fint det vi så en del greier når de spillte inn, spesielt prøve 2.=)

 • FLUMP sier:

  Jeg likte veldig godt ekstramaterialet som var på filmen. Mye bra der, og er fortsatt mektig imponert over hvordan de har laget scene under vannet. Det er virkelig bra.

 • MsJoplin sier:

  Heidi: Hvordan fungerer de ikke? Får du feilmelding når du putter disken inn i pc’en?

 • fan sier:

  MsJoplin, de greiene som er på pc fra POA virker ikke. og pc`en er veldig ny.

 • Heidi sier:

  nei, ikke sånn, men uansett hvilken knapp man trykker på så skjer det samme, å man dør/taper.. har alle det sånn?=S

 • Kim sier:

  Gjett hvem som fikk den av fattern i går a? jo meg

 • Severus sier:

  Enkelte videobutikker,(som bla Video Nova) hvertfall her i Oslo begyte allerede å selge DVD`N alledede på lørdag!
  Har ikke rukket å sett igjennom alt ekstra materialet, men syntes det er ganske bra. (Kan jo ikke måle seg med ekstra materialet til de utvidede utgavene av Ringens Herre filmene) Syntes de godt kunne ha gått mye mer i dybden når det gjelder animasjon og spesial effekter. Syntes storien er ekstremt tynn i forhold til boka så jeg syntes det kunne vært interessant å høre litt tanker rundt manus. Det jeg likte best av det jeg har sett hittils er hvordan de lagde Lord V.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt