IF WE DIE TO SAVE THEIR LIVES I'LL KILL YOU.

Evanna Lynch slutter som Luna?

Michael Whelan, skuespillerens agent, uttalte i går at Evanna Lynch ikke lenger ønsker å spille Luna Lovegood i Order of the Phoenix.

I følge Evannas talspersoner har «Evanna tatt den avgjørelse at hun vil avslutte sitt arbeid på den femte HP-filmen, grunnen personlige årsaker verken hun eller familien hennes ønsker å fortelle. Warner Bros har ikke funnet en erstatter på dette tidspunktet, men vil holde en ny, åpen audition i nærmeste fremtid.»

Dette ble tilfeldigvis postet 1. april, men EvannaLynchFans insisterer på at dette ikke er en aprilspøk (de har nå fjernet «nyheten»).

På den annen side har EvannaLynch.net fått bekreftet av Warner Bros at Evanna ikke engang har en agent, og at hele saken var en forferdelig dårlig aprilspøk.

Takk til Wizard News for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • kembolla sier:

  det var en syyyyykt dårlig aprilsnar… Utrolig uansvarlig må jeg si!

 • Linda Hong sier:

  Eehh, ikke veldig morsomt, nei!

 • Cat sier:

  HAHA! Så funny… NOT:p

 • Mysbrya sier:

  Litt dumt å lete det gå utover ein 14-åring. No har forresten EvannaLynchFans.com (underside av Mugglenet) som opphaveleg spreidde «ryktet» (men sletta alt bevis seinare) forsvunne frå menyen til Mugglenet … *hm* verker nesten som om dei prøver å dekkje over ei tabbe …

 • hp fan sier:

  kanskje de trodde at det ville være en bra spøk, men fikk så dårlige tilbakemeldinger at no er de litt flau over det.

  håper det, for det vra en skikkelig dårlig spøk syns jeg!

 • Olle sier:

  Det er litt synd da at hun kanskje skal slutte…Men jeg syntes ikke akkurat at hun lignet på beskrivelsen i boka…Men det var en dårlig Aprilsnarr…Abselutt enig!!!!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt