The Dark Lord will rise again with his servant's aid, greater and more terrible than ever he was.

Nytt nyhetsbrev fra Dan

Dan Radcliffe sender (som alle vet) ut nyhetsbrev som blir skiftet ut med jevne mellomrom. I det nyeste brevet skriver han blant annet at den nye regissøren, David Yates, er fantastisk og at Imelda Staunton (Dolores Umbridge) er fabelaktig.

I tillegg skriver han at han svært begeistret over å ha filmet December Boys og at han ikke kan vente med å dra tilbake til Australia (hvor filmen ble spilt inn). Han lister også opp de siste filmene og bøkene han sett/lest siden sist, og hvilke band han hører på om dagen.

Dan beklager også at han ikke har mulighet til å svare personlig på brevene han får, siden han nå mottar tonnevis av dem.

Takk til HPANA for tipset!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt