This is why you're not in the Order - you don't understand - there are things worth dying for!

Harry gjør Bloomsbury rike

Bloomsbury, det engelske forlaget som utgir Harry Potter-bøkene, har opplevd en dramatisk økning i omsetningen det siste året – hele 24% har fortjenesten økt siden i fjor (fra £16,18 mill. til ca. £20 mill), og Harry Potter and the Half-Blood Prince fortjener nok mye av æren.

Og Bloomsbury har ikke tenkt å gi seg med Potter-suksessen riktig enda, selv om det ventes kun én bok til fra Rowling (tror vi da, riktig sikre er det vel ingen som er, ikke en gang Jo selv…). Om ikke lenge kommer paperbackutgaven av HBP, deretter kan vi vente oss lydbøker, bokssett og lekre stoffinnbundne utgaver for samlere. Og om ikke så alt for lenge kan vi kanskje finne HP-bøkene som digitale bøker også?

Les mer: Wizard News

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • krembolla sier:

  liker best med papir jeg da.. :P Også er lydbøkene syyykt bra! Stephen Fry er sååå flink!

 • Cat sier:

  Hva er digitale bøker??

 • Fawkes sier:

  Digitale bøker er teit!!

 • Nico sier:

  digitale bøker er vel… bøker man kjøper over internett, sånn at de bare laster seg ned på pc’en din? Bloomsbury har bare lagt ut 25 titler for nedlasting enda, da, og ingen av dem er HP… de slutter neppe med papirbøker med det første ;-)

 • Narcissa sier:

  fint=) tror jeg holder meg til papirbøker for nærmeste fremtid,iallefall…:P


Legg igjen en kommentar

Valgfritt