It is the unknown we fear when we look upon death and darkness, nothing more.

Nye oppdateringer på jkrowling.com!

Her har vi akkurat fått pustet ut etter WOMBAT-testen, før det dukker opp nytt snacks på Rowlings hjemmeside. Nei, ikke noen resultater fra den pussige testen, men derimot et nytt dagbokinnlegg, som dere kan lese på norsk her. Jo skriver blant annet at arbeidet med boken fortsatt går bra, og hun forteller også litt om da hun besøkte Ootp-settet nylig. Om Evanna Lynch har hun bare en kommentar: perfect.

Rowling har også kommentert aprilsspøken til Mugglenet og Leaky Cauldron på rumours-siden sin, samt at hun har skrevet en ikke-HP-relatert artikkel om slankepress.

Takk for tipset, TLC!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • MsJoplin sier:

  …. og da er norsk dagbok oppe. Du slo meg på målstreken, Nico ;)

 • Nico sier:

  Hihi B-) Interessant artikkel hun skrev om kroppshysteri, forresten. Ikke at det var noe _nytt_ akkurat, men det er fantastisk at folk som henne går ut og engasjerer seg i et sånt tema… jeg mener, tenåringsjenter ser opp til henne og ja, det var nok lurt ja :-)

 • Malin sier:

  Hvorfor kan hun ikke stikke innom min dør og vinke når jeg gjør lekser? :(

 • hp fan sier:

  ja ikke sant!!
  jeg misunner bonny sånn! jeg ville ha hylt av glede hadde jeg møtt jkrowling…


Legg igjen en kommentar

Valgfritt