It does not do to dwell on dreams and forget to live, remember that.

Interessant nytt om Evanna Lynch

EvannaLynchFans.com har snakket med faren til Evanna Lynch, som 13. juli neste år vil bli å se som Luna Lovegood. Han kunne fortelle noen veldig interessante detaljer:

- Litt over et år siden sendte Evanna og noen av vennene hennes en video til Warner Bros, for å prøve å få en rolle i en av HP-filmene. Evanna hørte ingenting fra WB helt til dagen før den åpne auditionen ble annonsert. I brevet, som ble datert flere måneder i forveien, stod det at WB ikke kunne tilby Evanna noen rolle.

- Tidligere ble det rapportert at fire eller fem jenter var blitt valgt ut av WB som potensielle Luna’er, men studioet var ikke helt fornøyde med de valgene de hadde. Dermed annonserte de en åpen audition i London. Evanna så denne nyheten på Mugglenet, men var veldig begeistret for nyheten, mer overrasket og forventningsfull. 15.000 jenter møtte opp på den åpne auditionen, hvorav 400 gikk videre, og Evanna ble med én gang plukket ut blant disse.

- Innspillingensdagene er lange, men Evanna har det veldig gøy. Hun og et par av de andre skuespillerne tar dramatimer. Evanna kommer godt overens med skuespillerne og hun snakket med JK Rowling i over en time da forfatteren besøkte settet i forrige uke.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt