This kind of mark can not be seen. It is called love, Harry. Love.

Benekter papirmangel

Den siste tiden har Rowling skrevet dagbok på den offisielle siden sin, og i forrige innlegg startet hun med å utrykke frustrasjon over at det tok henne bortimot en time å finne linjert papir i Edinburgh sentrum. Denne uttalelsen skal ha moret lokale butikkeiere, som alle mener at Rowling kunne spart seg en helt del bry ved å ta seg en tur i nabolaget.

- Selvfølgelig har vi linjert papir, sier Gillian Burgess, medeier av Stationary Express, bare en seks minutters gåtur fra Rowlings hjem. Slikt papir er det noe av det letteste å få tak i, mener han.

I samme gate ligger forretningen Shiv Newsagents, også der er ledelsen mer enn villige til å hjelpe Rowling med papirmangel i framtiden:

- Hun skulle ha kommet hit – det ville vært så mye raskere. Vi har alle typer papir, både med og uten linjer. Hun er velkommen når det skal være.

Jane Innes, innehaver av Everyone’s Designs i Bruntsfield Place, mindre enn fem minutter fra Rowlings hus, kan fortelle at forfatterinnen har vært i forretningen hennes flere ganger, og da har hun kjøpt store mengder papir. Innes vet ikke om Rowling kjøpte linjert papir de gangene, men kan fortelle at om det er noe de har – så er det papir med linjer.

Også på postkontoret i Bruntsfield kunne betjeningen vise til bunker av linjert papir:

- Jeg har ikke sett henne her før, men dersom hun ønsker linjert papir, kan hun få det her. Vi selger papir av alle slag, sier Tahir Hussain, tilsatt ved postkontoret.

Nå som Rowling har fått tilbud fra en rekke leverandører, skal vi i alle fall ikke bekymre oss for papirmangel i framtiden. På en annen side hadde Rowling helt rett i at det er vanskelig å finne papir i sentrum, mener butikkeier Gail Barr.

- Sant nok, dersom du går på jakt i Princes Street, vil du nok ikke finne mange butikkene som kan tilby papir. Men så snart du er utenfor hovedgaten, er det utvilsomt papir å kjøpe. Jeg vet om en rekke steder, kanskje hun ikke visste at vi var her.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • krembolla sier:

  Stakkars.. Synes litt synd på henne ettersom at nesten alle skal blande seg.. Må være utrolig stressende..

 • krembolla sier:

  også er det en liten skive-feil tror jeg… «mindre enn fram minutter». Skal det stå fem eller fram??

 • Bobsen sier:

  Hehe, det er når butikkene begynner å henge plakater i vinduene hvor d står: «Den 7ende Harry Potter boka blir skrevet på VÅRT papir» det blir det papirmangel i Edinburgh;-)

 • Bobsen sier:

  Ops, en «det» for mye der:-(

 • fan sier:

  de burde ikke klenge sånn! la henne slippe å være omgitt av reklame! j.k. rowling ruler! o:-)

 • glare' sier:

  slitsomme folk.

 • hp fan sier:

  herregud! hun kan jo ikke komme med en eneste uttalelse nå lenger! alle tar dt jo dønn alvorlig og jeg skjønner ikke at hun makter det! lurer på hva det neste blir?!?

 • Cat sier:

  Off stakkars! Får aldri være i fred…


Legg igjen en kommentar

Valgfritt