CONSTANT VIGILANCE!

West Hams manager inspirert av Harry Potter

Det engelske fotballaget West Hams manager Alan Pardew har innrømmet at han henter mye av inspirasjonen til sin tankegang fra Harry Potter. Her er noen av hans uttalelser:

«Jeg omgir meg selv med sterke karakterer, vinnere og mennesker som jeg liker å tro har gode, fornuftige moraler.Jeg inkluderer alle mine ansatte og spillere i den tankegangen, og hvis jeg ikke ser det i et individ, så kvitter jeg meg med den personen.

Jeg liker ikke mennesker som utmatter min tid og energi. Hvis du har sett Harry Potter-filmene, så bruker vi uttrykket ‘dementorer’ om mennesker som kan trekke livet ut av deg i betydning av energien din.

Så vi uttrydder ‘dementorene’, oppmuntrer de positive folkene, og dette spres rundt for å skape den lagånden vi har her.»

Vi kan nevne at laget hans for tiden ligger på 9. plass i Premier League, noe som absolutt ikke er så verst med tanke på at det nesten bare er lag som Chelsea, Manchester United, Liverpool og Spurs som ligger foran!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt