Filth! Scum! By-products of dirt and vileness! Half-breeds, mutants, freaks, begone from this place!

Dan Radcliffes portrett avduket

BBC News melder om at portrettet av Daniel Radcliffe (også kjent som selveste Harry Potter), nå er blitt avduket i The National Portrait Gallery i London.

Den 16 år gamle Radcliffe er den yngste ikke-kongelige som har sitt solo-portrett utstilt i galleriet. Han poserte for kunstneren Stuart Pearson Wright for to år siden, og det tok fire økter før portrettet ble ferdig. Kunstneren har tidligere også malt JK Rowling.

Radcliffe synes det er veldig merkelig å se seg selv slik han så ut da han var 14 år, og mener at hver del av ansiktet i portrettet er likt ham, men at ansiktet «satt sammen» er helt surrealistisk å se på.

Bildet av Dan og portrettet hans kan beskues her!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt