The Chosen Captain - the Boy Who Scored - Whatever they call you these days.

Potterfest på biblioteket

I forrige uke valgte tre medlemmer av Harry Potter-klubben ved Grand Valley State University å bruke en ettermiddag på å underholde barna på biblioteket i Allendale Township. Der ble nemlig bibliotekets aller første Potterfest arrangert.

- Vi elsker å gjøre det for ungene. Chris Bee er senior ved universitetet, og tok seg godt ut i rollen som professor Snape. Med en lang, svart kappe flagrende etter seg veiledet han over et dusin barn gjennom en rekke bokrelaterte spill og oppgaver.

Megan Troupe (10), hadde dekket skoleuniformen sin med en sort kappe for å etterligne Ron Weasleys søster, Ginny. Hun ble veldig lykkelig da hun vant kostymekonkurransen – premien var et par runde briller – selv om hun var den eneste som hadde kledd seg ut. Søsteren hennes, Hannah (11), hadde det også morsomt på festen.

- Det er et eventyr. Jeg kan ikke vente til neste bok kommer ut, sa Hannah, som mener det er vanskelig å sette fingeren på hva hun liker best ved Harry Potter.

Moren deres, Teresa Troupe, fortalte at hele familien koser seg med Harry Potter på lydbok når hun selv ikke leser høyt fra bøkene. Hun har hørt mye snakk om Harry Potter i forhold til den kristne troen («man skal ikke lese bøkene fordi de handler om trolldom») men tror ikke bøkene kan ha noen «uheldig effekt» på ungene.

- Dette er oppdiktet fantasi, og jeg tror nok at barna ser forskjellen. (…) Rowlings bøker er skrevet svært godt ettersom de er i stand til å føre leserne inn i en helt annen verden.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt