I am not worried, Harry. I am with you.

Jenteguide vil intervjue Rowling

Girlguiding Scotland, en organisjon som hjelper unge kvinner med å nå målene sine, skal intervjue 100 kvinnelige inspirasjonskilder. Dette kommer kanskje ikke som en stor bombe, men Jo Rowling er blant de utvalgte, og intervjuet vil bli publisert på Girlguides hjemmesider den 1. mai i år.

Oppdatert: The Sunday Times legger til at intervjuene er et initiativ på å «bekjempe den økende populariteten av kjendiskultur blant tenåringsjenter.» For en tid tilbake skrev JK et mediavekkende innlegg som hadde med akkurat dette å gjøre – noe avisen også nevner i denne artikkelen, som inneholder et utdrag fra Rowlings nye intervju med Girlguiding. Forfatterinnen diskuterer blant annet hvordan moren bidro til å forme den hun er i dag:

«Hun var den som leste høyt for oss da vi var små, fylte huset med bøker, elsket å diskutere yndlingsromanene sine og kunne aldri sette seg ned uten noe å lese, så jeg må nok si (hun gav meg) en kjærlighet for litteratur,» sier Rowling, som har to døtre, Jessica (12) og ett år gamle Mackenzie. «Imidlertid, hun lærte meg også å lage fine Yorkshire-puddinger.»

Når det kommer til lærerkarrieren hennes, sier hun at flere av hennes kjæreste minner stammer fra den tiden hun stod forran kateteret. «Jeg husker hvor mye jeg lo med favorittklassene mine. Et av mine beste minner er da jeg ble tildelt blomster fra 4F ved St David’s i Dalkeith etter at vi hadde hatt vår siste time sammen. Både før og i ettertid har ikke blomster betydd like mye for meg. Dersom du hadde møtt 4F, ville du forstå hvorfor. «

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt