New head, new times.. be good now, Potty.. Weasel King..

Rowling om å vokse opp som jente

En ny bok av Willa Shalit, Becoming Myself: Reflections on Growing Up Female, inneholder en stil som J. K. Rowling har skrevet. I tillegg til Harry Potter-forfatterinnen, har 66 andre bemerkelsesverdige kvinner – blant annet Maya Angelou, Joyce Carol Oates og Meryl Streep – gitt sine bidrag til denne boken, som er en samling av tanker og refleksjoner rundt det å være kvinne.

I 24. april-utgaven av magasinet People finnes det et lite utdrag fra Rowlings bidrag:

«Det er mange ting jeg likte, både den gang og nå, om å være jente. De vennskapene du får … Jeg liker kvinners oppfatningsevne og empati. Jeg liker at de klarer å jonglere 19 jobber før frokost, og jeg foretrekker kvinnesko.»

Dersom du vil lese mer om Willa Shalit, kan du gjøre det her.

Boken kommer ut 18. april.

Takker, Galtvort!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt