This is why you're not in the Order - you don't understand - there are things worth dying for!

Ny komponist i OotP?

Dario Marianelli er nå ført oppIMDb som komponist for soundtracket til den femte filmen, Harry Potter and the Order of the Phoenix. Marianelli har tidligere laget soundtrack til filmer som V for Vendetta og Pride og Prejudice.

Vi ber om at dette blir betraktet som et rykte inntil videre.

Takk til Galtvort for tipset!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Dracod sier:

  huff da…

 • hp fan sier:

  håper han er flink da! :)

 • Lupus sier:

  Æsj, det finnes en mann til jobben, og det er verdens beste filmkomponist, John Williams. Som også laget musikken til de tre første filmene. Han er også komponist på alle Star Wars filmene (bedre filmmusikk skal man lete lenge etter) og så er han fast komponist for Steven Spielberg, verdens mest populære regissør, kanskje verdens beste også

 • Linda Hong sier:

  Enig der… :o)

 • Ingrid sier:

  Selv om jeg helst ser at John Williams kommer tilbake, så var filmmusikken til Pride & Prejudice veldig bra! ;)

 • Hitchi sier:

  Ah… har bare sett tv-serien Pride and Prejudice (som jeg liker veldig, veldig godt og som har utrolig fin musikk), og jeg vet ikke om jeg tør å se filmen. Er redd for å bli veldig skuffet. :p Vel, off-topic, det der. John Williams var flink, han, men jeg synes nå Doyle var like flink.

 • Farulv sier:

  Noen som vet hvorfor Williams slutta?

 • MsJoplin sier:

  Williams tok på seg et annet oppdrag, rett og slett – han lagde filmmusikken til Memoirs of a Geisha og Munich på den tiden (begge ble vel Oscar-nominert også tror jeg).

 • Emily sier:

  Meget offtopic, men til Hitchi – filmen er bra, jeg var stor fan av serien (eier den på dvd), men så så jeg filmen – he he. Den er utrolig bra og musikken er så fin. Har sett filmen ALT for mange ganger, men jeg kan ihvertfall si hvis det er han, så er det ganske bra, likevel om Williams er flink.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt