Don't kill Cedric! Don't kill Cedric! Who's Cedric - your boyfriend?

Nicholas Hopper komponist i OotP?

HPANA har fått høre at Nicholas Hopper skal komponere filmmusikken til Order of the Phoenix.

Hopper har ved flere tilfeller tidligere samarbeidet med regissør David Yates, og har for det meste arbeidet med musikk til britiske TV-serier.

Til vi har fått dette bekreftet fra Warner Bros behandles dette som et rykte!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Nico sier:

  neppe det dummeste med en ny komponist, i alle fall… de to første filmenen har en sprøtt overdreven musikk, mener å huske at den tredje var bra, mens den fjerde bare var anonym (bortsett fra Weird Sisters, åff kårs!).

 • MsJoplin sier:

  Jeg elsket musikken til CoS, «Fawkes is reborn» etc er helt nydelig. «Hedwig’s theme» ER jo Harry Potter. «A window to the past» i PoA er noe av det vakreste jeg har hørt til nå, og river i hjerterota. Ellers synes jeg musikken til GoF var fabelaktig, får lyst til å se filmen hver gang jeg hører «The Story Continues», men mulig det er fordi den ble etset inn da vi var på førpremieren, jeg forbinder den med mye nerver og ren ekstase. Gleder meg til hva den nye komponisten finner på!

 • Lupus sier:

  Sprøtt overdrevent??????????????????
  Det er jo John Williams som har komponert!
  De melodiene som er med er jo ekstremt bra!
  Men den beste synes jeg er best, er den undervurderte Buckbeak’s flight er, helt nydelig noe steder i melodien. Får grøssninger hver gang jeg hører den, selv om jeg har hørt den hundre og femti ganger.

 • Nico sier:

  vel, jeg så PS på tvnorge i helga (to ganger, hm, den gikk jo to dager på rad… så litt den ene dagen og litt den andre) og jeg ble nesten forskrekket over hvor overdrevet musikken var, jeg syntes den var litt ufrivillig komisk jeg… haha. Ikke at jeg er noen filmmusikkdigger sånn i utgangspunktet forsåvidt. Williams har komponert for Star Wars, har han ikke? Den musikken er kewl.

 • DracoD sier:

  er liiitt lei Willliams og er utrolig glad for at de bytta han ut.


Legg igjen en kommentar

Valgfritt