Where your treasure is, there will your heart be also.

Richard Griffiths snakker om barn og HP

Richard Griffiths er mest kjent for oss som Vernon Dursley, Harry Potters ufordragelige onkel. I et intervju med New York Post snakket han om hvordan barn reagerer på ham:

«Det dumme med å jobbe i Harry Potter-filmene er at du ikke kan gå noe sted uten å bli plaget av unger», mumler Richard Griffiths, som spiller Harrys slemme onkel Vernon i de mest populære filmene i historien. Heldigvis legger Griffiths til følgende: «Vernon er den mest usympatiske rollefiguren, så barna forventer at jeg er forferdelig. Og jeg vil jo ikke skuffe dem. Jeg mener, jeg elsker barn, men jeg klarer ikke å spise et helt et.»

Videre snakker han om hvordan det er å jobbe med barnestjernene i HP-filmene, Daniel Radcliffe, Emma Watson og Rupert Grint:

Griffiths sier at filmene blir «mørkere og gradvis mer komplekse, og de kommer til å stille et enormt krav til skuespillet deres». Og han undrer seg; «Kommer de til å ha den følelsesmessige teknikken inne? Det vil bli veldig interessant å finne ut.»

Takk for tipset, SnitchSeeker!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Lupus sier:

  Han har vel ikke jobbet med andre enn Daniel

 • Fred sier:

  og dudley…

 • Linda Hong sier:

  Hah, «barneskuespillerne» er faktisk mye flinkere i filmene enn han, mener nå jeg!!! :o)

 • Linki sier:

  Så negativ han var da.. Jeg tror at det kommer til å gå fint! Daniel var skikkelig flink i slutten av fjerde filmen da han kom tilbake fra kirkegården at jeg nesten NESTEN begynte å gråte.. Jeg gruer meg til neste film.. Herregud.. Tror jeg må ta med meg lommetørkle..

 • Linda Hong sier:

  Enig! Huff, bøkene blir jo ikke akkurat mildere, det ER nesten så man begynner å grue seg til å se alle følelsene og alt det dramatiske på skjermen, hehe. Men HP handler om menneskelige, naturlige følelser og ikke om vold. Og det er bra. :o)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt