This is why you're not in the Order - you don't understand - there are things worth dying for!

Høring om Harry får bli eller ikke

I går ettermiddag var det høring om Harry Potter-bøkene hadde påvirket barn til å drive med mørk magi.

Laura Mallory i Georgia, USA, vil ha vekk HP-bøkene som er på skolebibliotekene i distriktet. Selv om hun ikke har lest bøkene («De er lange,») insisterer hun på at «barna blir lært opp til heksekunster».

Under høringen torsdag ettermiddag fikk både foreldre og studenter ytret sin mening. Deres utsagn vil avgjøre hva som vil skje med bøkene.
En av studentene argumenterte for å få vekk bøkene.

«Jeg er et virkelig eksempel på hvordan HP-bøkene kan åpne et liv for heksekunst. Vi ville vite om formler, eliksirer og forbannelser virket. I 7. klasse var jeg så deprimert at jeg satte en dato for å begå selvmord.»

Dette var kun en høring, og dommeren vil lage en anbefalning innen fem dager til skolens styre. Styret har igjen ti dager på seg for å bestemme om bøkene vil være tilgjengelige i skolens biblioteker eller ikke.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • Gulla sier:

  IDIOTISK ………
  Azzah….Harry Potter er BRA jajaja….
  Disse påstandene er bare så IDIOTISKE!!!!!!!!!!!!!

 • Esso sier:

  HVA? MØRK MAGI? Hva preker de om? Kanke bruke disse formelene! Og deprimert! For hva? Hva har d med HP å gjøre? Deprimert fordi ikke formelene virker? SIER SEG SELV DET DA :P

 • Didrik sier:

  Herregud, hva er dette for noe tøv… Harry Potter er på ingen grunn skadelig for barn…. og at et menneske vil begå selvmord på grunn av disse bøkene er jo bare sykt…..

 • Fatregy sier:

  «I 7. klasse var jeg så deprimert at jeg satte en date for å begå selvmord.» Deprimert av Harry Potter? Æsj.

 • Severus sier:

  Harry Pottet er ikke skadelig for barn/ungdom. Det er bra litteratur! UANSETT HVILKEN RELIGION MAN TILLHØER ;-)
  Det høres helt sykt ut, at det skal bli tatt bort fra et bibliotek. De må være ekstremt trangsynte. Hallo, dette er bøker som får mange folk til å lese. Det burde i alle fall være et must å lese dem først før man begynner å utale seg om dem.
  Desuten må de være helt gale å tro at trylleformlene er ekte.

 • fan sier:

  dette vil jeg gjøre med de som er stygge mot hp:i`ll shot them and crush them,som valen sier når han etterligner arnold svartsneger. ærlig talt om man vil ta sjølmord så er ikke det p.g.a. en bok, vel?når man går i 7. klasse tror man da ikke på magi?når mamma leste hp får meg i 1. trodde ikke jeg på magi.hun burde settes på galehjem siden hun tror på det i 7.. er noen enig?

 • Narcissa sier:

  Herrgud…*gale damen* blir så provosert av sånne folk assa…»Barna blir lært opp til heksekunster»,hva er det for noe da? Uten Harry Potter hadde jeg ikke eksistert en gang.Også hadde ikke hun derre berta LEST bøkene en gang? Hun burde tatt en IQ test,der hadde hun skåret lavt..Hun kan bare pakke og dra til helvette!:P

  HP forever:D

 • bear^ sier:

  Ja huff, HP bøkerne er farlige de. Noen kan jo ta en trepinne, si «vengardio leviosa» og se læreren fly ut av vinduet, eller bruke en liten «avada kadavra» når timene blir kjedelig. Hvor idiot går det ann å bli.

 • White Sisu sier:

  Hun må jo være gal. Jeg begynner nesten å le.

 • Nico sier:

  sånne folk er så sprø at jeg finner nesten ikke ord… det der er ikke det verste jeg har sett en gang… hjelp.

 • Katie sier:

  Dette blir bare sprøere og sprøere!
  Greit nok at man ikke liker en bok, men det får da være grenser!
  Det mest idiotiske med det hele, er jo at hun ikke har lest dem engang :P

 • Sometimes_normal sier:

  Eh… Okey? Eller kanskje ikke okey? Herregud.. Jaja. Folk for tro hva de vil^^

 • Narcissa sier:

  Må bare poste igjen…Kommer seriøst ikke over det.Hvor DUM i hodet går det an til å BLI? Hun dama der må seriøst være syk i hodet sitt…Burde vært innesperret på st.mungo..Eller azkaban.Er jo ikke rart det er krig her i verden når sånne folk får gå fritt

 • Mcslurp sier:

  Hærregud tror hun at J.K.Rowling er rektor på galtvort og verdens mester i svart magi eller?herregud går det ann å være så tett i pappen eller?

 • fan sier:

  dere i 03 eller 03 har tdp nevnt, at nancy cambel(? et sånt navn) sier at hp er godt for oss!så laura mallory MÅ tape!(synes jeg vertfall)

 • HP fan sier:

  For noen tosker som tror HP er skadelig! Det er jo FANTASI, for ****!!!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt