It is the unknown we fear when we look upon death and darkness, nothing more.

JK og Dan på rikingliste

Denne helgen offentliggjør The Sunday Times sin årlige rikingliste.

I år topper JK Rowling kategorien «Film og TV-millionærer» med sine £520 millioner (NOK 4,17 milliarder), og Dan Radcliffe er på 8. plass i kategorien «Unge entertainere under 30 år». Han er den yngste på listen og verdt £12 millioner (NOK 163 millioner).

Denne rikinglisten er forøvrig basert på målbar rikdom, som eiendom (hus og jord), eiendeler som kunst og veddeløpshester og aksjer i offentlige selskaper. De som står bak listen har ikke tilgang til kontoopplysningene til de enkelte, og disse er dermed ikke tatt med.

Takk for tipset, HPANA!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • maria sier:

  hadde ikke gjort noe å ha så mye penger nei..

 • Nico sier:

  kunst og _rasehester_ faktisk. disse rikingene er jo noen snålinger (tviler på at Jo har så mange rasehester, hrm)… men det er jo litt snedig at pengene ikke er tatt med, da, har Dan Radcliffe så mye eiendom altså?

 • MsJoplin sier:

  Hjernen min kollapset. Veddeløpshester, ikke rasehester :D Kanskje de har målt verdien av Dans platesamling? Hee.

 • Camilla sier:

  163 milioner ?????vildt!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt