I can teach you how to bottle fame, brew glory, even stopper death.

Harry Potter-moro i California

På tirsdag får barn (og voksne) fra Monterey County, California i USA oppleve litt Harry Potter-moro, hvis de tar turen innom Lewis og More The British Store på Alvarado Mall kl. 19.00-20.00. Der arrangeres nemlig en Harry Potter-kveld med selveste Professor Slughorn som vert.

Barn oppfordres til å kle seg ut som sin favorittkarakter i Harry Potter, og til å ta med seg sitt eksemplar av den sjette boka, Harry Potter and the Half Blood Prince. Gruppen som kommer får høre Jim Dale (mannen som leser inn Harry Potter-bøkene på lydbøker i USA) lese deler av boka, og de får diskutere det etterpå.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

 • hp fan sier:

  åå så heldig de er! det hørtes gøy ut, likavel folk sikkert hadde ledd om jeg hadde komt, er litt eldre enn de barna det er ment for. men harry potter er jo for alle aldrer! :o)

 • Esso sier:

  SÅNNE arangementer sku d vert i Norge og! Har en skikkelig bra HP ide: En verdens-klubb for HP fans der du går på Hogwarts og hvert år mottar skolebøker, lekse-planer osv, og får medlemsblad (The Daily Prophet). Rowling kunne skrive skolebøker når hu er feri med 7.ern. DET hadde vert gøy det! :D

 • Narcissa sier:

  hehe,jepp:D

  De ungene var heldige! Skulle gjerne kommet jeg også:P Men hadde vel vært litt teit,iog med at jeg er mye eldre:P Kunne jo kommet i dødsetermaske,så ingen hadde kjent meg igjen=P

 • c",) sier:

  Tenk så kjekt det hadde vært om det var sånne ting i Norge! Hvorfor er det ingen som arrangerer det?
  HP-fans i Norge burde også få oppleve sånt!

 • fan sier:

  ååååååååå de er heldige!Esso: den ideen er til å juble av!

 • Mcslurp sier:

  Jeg bor i Levanger der var det en Harry Potter kveld!med en eliksir som får håret til å bli grønt!og det beste vi fikk besøk av Torstein høverstad han som oversetter Harry Potter bøkene!!!

 • Miss Granger sier:

  genialt forslag, esso!!


Legg igjen en kommentar

Valgfritt