Don't kill Cedric! Don't kill Cedric! Who's Cedric - your boyfriend?

HP-folk nominert til Drama League Award

The drama league ble grunnlagt i 1916, og er en forening av teaterskuespillere og tilskuere. I tillegg til å støtte «gamle» skuespillerne, har de et treningsprogram for ferske skuespillere og gir generelt den amerikanske teaterverdenen den blesten de sårt trenger.

Hvert år gir foreningen ut priser til teaterskuespillere og teaterstykker, og 5. mai blir årets Drama League Award gitt ut. Listen over de nominerte har nå blitt offentliggjort, og blant disse finner vi tre personer involvert i Harry Potters verden;

Ralph Fiennes (Voldemort), Richard Griffiths (Vernon Dursley) og Jim Dale (som leser inn lydbøkene i USA), som alle er nominert i kategorien The Distinguished Performance Award (som er en pris for fremragende utførelse). I tillegg har teaterstykkene de har spilt inn også mottatt hver sin nominasjon.

The Daily Prophet ønsker alle tre lykke til i mai!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt