New head, new times.. be good now, Potty.. Weasel King..

Law Day med liksom-Potter-rettsak

Pocono Record skriver at den årlige Law Day i USA arrangerer liksom-rettsaker med karakterer fra eventyr-verdenen for å lære skolebarn om det juridiske systemet, og nok en gang er Harry Potter temaet i «rettsaken» som vil finne sted i Monroe County rettshus på fredag.

Law Day ble først arrangert i 1958 med den daværende presidenten, Dwight Eisenhower, som initiativtaker. Monroe County Bar Association vil på fredag ha 24-årsjubileum, og eventyr-rettsaken arrangeres for 17. gang. 5. klassinger fra området vil få se hvordan en rettsak fungerer når 12 personer gjør jury-tjeneste i en sak som inneholder karakterer fra Harry Potter-serien.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:

  • Katie sier:

    Høres morsomt ut :-D
    Har vært i en «vanlig» rettsak i forbindelse med faget rettslære på skolen, men det hadde vært mye morsommere hvis den hadde vært Harry Potter inspirert!

  • hp fan sier:

    ja det hadde vært kjempegøyt! skulle gjerne prøvd det ut js..! :o)


Legg igjen en kommentar

Valgfritt