Where your treasure is, there will your heart be also.

Rupert: DA-treningen innspilles nå

Rupert Grint (Ron Weasley) er overalt om dagen, for å promotere sin nye film, Driving lessons. I et intervju med MTV forteller han litt om de nyeste scenene som blir innspilt i Order of the Phoenix:

[...] han står nå til knes i filmingen av slåss-scener for «Harry Potter and the Order of the Phoenix», som slippes 13. juli 2007. Grint er allerede ferdig med scenen hvor han og Harry tar seg av Malfoys tilhengere Crabbe og Goyle på kontoret til Umbridge, og han er nå midt oppi en ukeslang innspilling hvor Potter gir en hemmelig Defence Against the Dark Arts-time til en gruppe opprørske elever som kaller seg selv Dumbledore’s Army.

Disse timene finner sted i the Room of Requirement, et magisk rom som forvandler seg til det du trenger. Elevene må lære seg å slåss, så de øver seg på lammende-, avvæpnende- og andre formularer på hverandre.

«Jeg duellerer med Hermione», sier Grint, «og jeg blir slengt tilbake en hel del, pg dette blir gjort med meg festet til tau. Vi gjør ganske mange stunts, men de virkelige store slåss-scenene blir filmet senere.»

Takk for tipset, Veritaserum!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt