It takes a great deal of bravery to stand up to our enemies, but just as much to stand up to our friends.

Harry Potter i nett-tegneserie

Internettegnserier, eller webcomics, er svært så populære i våre dager. En som det er verdt å stifte bekjentskap med, er Irregular Webcomic!, som oppdateres daglig av australieneren David Morgan-Mar. Irregular Webcomic! har nemlig sitt eget Harry Potter-tema. Som de fleste andre stripene på siden, er disse illustrert med Lego-figurer, og noen er riktig så fornøyelige. Blant annet kan man se forfatterens store glede over OotP-ugivelsen, som det sikkert er lett å identifisere seg med for flere av oss…

For å lese stripene, gå inn her for å se de første fem, og deretter velg «Next 5″ under «Harry Potter Theme» i menyen nederst. Dessverre er ikke HP-temaet så veldig oppdatert, det har ikke kommet noen striper siden utgivelsen av HBP… Og se opp for crossovere!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt