IF WE DIE TO SAVE THEIR LIVES I'LL KILL YOU.

Rickman og Isaacs snakker om OotP

Vel, snakker og snakker. Alan Rickman (vår alles kjære Potions Master) svarte følgende da The Express spurte ham hvorvidt han trodde Snape ville ende opp god eller ond: «Jeg snakker aldri om Severus eller Harry Potter, men jeg vil bare si at filmingen går veldig bra.»

Desto mer snakkesalig er Jason Isaacs (Lucius Malfoy), som i et intervju med Empire Online blant annet snakket om sin nye tv-serie «State Within», som vil bli vist på BBC. Han snakket også endel om Order of the Phoenix:

Han vet ikke hvordan det går med Harry Potter, for de startet innspillingen uten ham. Han har ennå ikke lest manus, men skal høre med produsent David Heyman om han får komme tilbake som Lucius Malfoy. Han utstår ikke tanken på at noen andre får gå i «Paris Hilton-parykken» hans.

På spørsmålet om han har et merkelig forhold til parykken sin, svarer han:

Jeg har det, vel, parykken deles av Paris Hilton, og hun stikker innom. Det tar mye lengre tid å tvinge parykken av meg på slutten av dagen fordi jeg liker å forestille meg at jeg er vokalisten i Sweet. Neida, det tar ikke så lang tid, de er veldig flinke med den. Jeg savner den. Jeg liker parykken. Jeg er ikke en mann som blir forkledd ofte, jeg ser omtrent lik ut i alt jeg gjør, unntatt Harry Potter, og jeg får gå med en fabelaktig parykk.

Takk for tipset, Leaky!

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt