CONSTANT VIGILANCE!

Rupert i New York på ‘Driving Lessons’-premiere

Vi har tidligere skrevet om at Rupert Grints nye film, Driving Lessons, har premiere i kveld under Tribeca Film Festival. I den anledning har Rupert nå reist til New York for å være med på premieren.

I går kveld var Rupert med på en privat tilstelning for filmen, og bilder av hendelsen har nå kommet på nett. Du kan beskue bildene her. Vi kommer tilbake med nye bilder fra selve premieren når den er ferdigholdt.

Takk til TLC for tipset!

Oppdatert: MuggleNet har større versjoner av bildene som er henvist til før, og disse kan du se her: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9. MuggleNet har også lagt ut tre filmklipp fra Rupert Grints og regissøren Jeremy Brocks opptreden på FOX og Friends tidligere i dag, og disse kan du se her: 1, 2, 3.

Be Sociable, Share!

Kommentarer:


Legg igjen en kommentar

Valgfritt