Where your treasure is, there will your heart be also.

Ralph Fiennes på Broadway

Den 4. mai starter Brian Friel’s Faith Healer opp på Broadway i New York (The Booth Theatre), med Ralph Fiennes (Voldemort) i en av hovedrollene. Han spiller mot blant andre Ian McDiarmid og Cherry Jones. Stykket har tidligere vært vist på Dublin’s Gate Theatre, hvor det var en stor hit.

Regissert av Jonathan Kent, forteller Faith Healer den rørende historien om utsvevende og karismatiske Frank Hardy (Fiennes), hans elsker over lang tid (Jones) og hans hengivne manager (McDiarmid), mens de reiser på bakgatene i Skottland og Wales og selger mirakler på dørene. Mens de tre kjemper med Hardys ekte, men forsvinnende evne for helbreding, spør de sterke spørsmål om hvem vi stoler på, hva vi vet og hvorfor vi tror. Faith Healer som byr på den unike muligheten til å se tre av våre beste skuespillere på én scene, gleder de med tro i den utholdende kraften i live teater, fastslår presseomtaler.

Takk til WN for tipset!

Be Sociable, Share!

Legg igjen en kommentar

Valgfritt